UC SYD

Indlæser

Leder - vælg dig selv!


Dato og tid

Onsdag d. 27. september 2017 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. september 2017 kl. 00:00

Sted

UC SYD Campus Haderslev
Lembckesvej 7A
6100 Haderslev
Denmark

Arrangør

UC SYD, sekretær Christina Henriksen Bonde
+45 72665265
chbo@ucsyd.dk

Tag dig selv og dit lederskab seriøst! Kom til Lederskolens Legepladsarrangement og få på kun 2 timer:

  • Den allernyeste viden om ledelse, som du kan tage med hjem og inspirere din organisation med. Fx nyeste viden om neurovidenskab, teknologi, kunst og filosofi med betydning for ledelse.  
  • Inputs fra dygtige ledelseskonsulenter og lederkolleger fra offentlig og privat sektor fx til håndtering af deltagernes aktuelle ledelsesudfordringer med relevans for arrangementets tema
  • Smagsprøver på ledelsesredskaber og metoder, du kan tage med hjem og anvende i din hverdagspraksis som leder
  • Inspiration til ny og spændende ledelseslitteratur indenfor arrangementets tema.
  • Små øvelser, hvor du bl.a. får lejlighed til at reflektere over, hvad temaet for arrangementet har af betydning for den måde, du er leder på.

HERUDOVER får du tilbud om at få 2 timers gratis ledersparring i forlængelse af Legepladsarrangementet. Sparringen foregår med afsæt i metoden ”Det reflekterende team”. En erfaren ledelseskonsulent vil facilitere dialogen og undervejs bidrage med sine faglige perspektiver. Alle interesserede ledere fra legepladsarrangementet er velkomne og det kræver ingen forhåndstilmelding. Medbring blot et dilemma eller en udfordring fra din hverdag som leder, som du ønsker at få andres ledelsesperspektiver på.

Lederskolen afholder sine legepladsarrangementer fire gange årligt. Du vælger selv, om du vil deltage i Esbjerg eller Haderslev.

Vi glæder os til at se dig – og tag gerne en kollega gratis med!

Vil du vide mere
Kontakt Lederskolens skoleleder Anni Korsbæk på tlf. 72665231 eller mail: arko@ucsyd.dk

Din investering i den nyeste viden på ledelsesfeltet - det er gratis at deltage!

Legepladser i 2017
1. Leder du efter din hjerne, eller leder du din hjerne? Den 26. eller 27. april
2. Hvordan kan musikken motionere din sociale kompetence som leder? Den 19. eller 20. juni 3. Leder - vælg dig selv! Den 27. eller 28. september
4. Lederbomben! Den 27. eller 28. november
Tilmeldingslinks på NemTilmeld: https://ucsyd.nemtilmeld.dk/

3. legeplads: Leder - vælg dig selv! v/Anne Tolstrup Gregersen

Hvad vil det sige at lede andres liv? At bestemme om de skal ansættes, fyres, forfremmes, flyttes, degraderes? Eller for den sag skyld at skulle være dommer i konflikter mellem medarbejdere, eller træffe beslutninger omkring medarbejderes sygdom, som har stor økonomisk betydning for den konkrete medarbejder? Hvilke dilemmaer står man i? Og hvordan bevarer lederen sig selv i håndteringen af disse dilemmaer? Etikken hjælper med svar. Denne eftermiddag bringer vi dit konkrete ledelsesdilemma i spil og undersøger, hvordan du kan håndtere det - uden at tabe dig selv.

Lidt om Anne:
Anne er adjunkt og underviser i Lederskolen og har tidligere været ansat ved Sygehus Sønderjylland som HR-konsulent og ved Nestlé Nespresso som coffee specialist på det skandinaviske marked.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

UC SYD, sekretær Christina Henriksen Bonde
+45 72665265
chbo@ucsyd.dk