UC SYD

Dialogforum for SSP- pæd. udd Aabenraa: konference


Dato og tid

Torsdag d. 22. februar 2018 kl. 09:00 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 17. februar 2018 kl. 12:00

Sted

Campus Aabenraa
Campusalle 20
6200 Aabenraa
Denmark

Arrangør

UC SYD
+45 72662000
ucsyd@ucsyd.dk

På konferencen vil Ulla Pedersen, lektor UCSyd, med udgangspunkt i  projektet ”Sund Implementering” fortælle om resultaterne af et samarbejde med Kolding Kommune. Ulla har i sit projekt undersøgt, hvad der egentlig skal til for at ny viden implementeres i pædagogisk praksis. Oplægget giver ideer til implementering af ny viden og praksis og præsenterer udvalgte redskaber fra arbejdet i Kolding Kommune. Desuden drøftes inddragelse af de studerende i dette implementeringsarbejde – særligt med fokus på praktik 2 og 3.

Efter Ullas oplæg vil der være afsat tid til generelle drøftelser om praktik i pædagoguddannelsen

Program for gratis konference om dagtilbudspædagogik:

 

  • 8. 30: Morgenkaffe m bolle (kom i god tid aht parkeringsmuligheder på ny Campus)
  • 9. 00: Velkomst og introduktion til dagens program v Anne Harving, praktikkoordinator og Britt Skov Mauritzen, tovholder for specialiseringen Social-specialpædagogik
  • 9. 15: Projekt Sund implementering v Ulla Pedersen – lektor, UCSyd:

På konferencen vil Ulla Pedersen med udgangspunkt i projektet ”Sund Implementering” fortælle om resultaterne af et samarbejde med Kolding Kommune. Ulla har i sit projekt undersøgt, hvad der egentlig skal til for at ny viden implementeres i pædagogisk praksis. Oplægget giver ideer til implementering af ny viden og praksis og præsenterer udvalgte redskaber fra arbejdet i Kolding Kommune. Desuden drøftes inddragelse af de studerende i dette implementeringsarbejde – særligt med fokus på praktik 2 og 3.

11.30: Frokostpause – der serveres ikke frokost, men der er mulighed for at købe god buffetmad i vores kantine (ca 8 kr/100 gr)

  1. 15Generelle drøftelser vedr praktik i pædagoguddannelsen for ledere og vejledere.
  2. 00: Tak for i dag

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

UC SYD
+45 72662000
ucsyd@ucsyd.dk